Open keuken planken ziet er geweldig uit, vooral als u mooie borden en andere interessante serveer stukken heeft. Ik heb dit in mijn huis en ik vind het geweldig voor een paar goede redenen …

[singlepic id=67 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Als je zo graag mooi servies ziet zoals ik, doet het er niet erg toe dat iedereen het kan zien, dan kan dit een goede ontwerp keuze zijn voor jou. Het hele systeem is gebruiksvriendelijk, er zijn geen deuren te openen. Maar open keuken planken hebben een paar nadelen.


1) Er zijn geen geheimen, het goede, de slechte en de lelijke stukken worden tentoongesteld voor iedereen. Dit is geen probleem voor familie, maar het is een beetje moeilijker bij vreemden.


2) Stof, stof en meer stof. Maar aan de andere kant is het een ideale manier om je mooie servies niet te laten verstoffen achter slot en grendel.


Ik ben dol op de open rekken en zou het zeker aanraden om het in een nieuw ontworpen keuken te plaatsen. Aanvullend op de planken, is het toevoegen van bijpassende kasten voor het opslaan van de “ongewenste stukken” een goed idee. Mijn rekken worden geflankeerd door twee kleine kasten waar de glazen instaan. Ik heb ook op andere plaatsen van de keuken opslag voor potten, kommen en allerlei lelijk keukengerei.

[nggallery id=14]