Conventies

Al te gemakkelijk laten ontwerpers zich leiden door wat de “norm” is voor een bepaald ontwerp. Een bad staat op de vloer, is rechthoekig of ovaal; dat soort dingen.Hieraan blijven vasthouden limiteert de verbeeldingskracht. Wanneer je dan afstapt van deze conventies, krijg je fenomenale ontwerpen en ideeën. Dat heb je hier in dit ontwerp, het is niet echt een bad maar het is ook niet echt een binnenzwembad.

[nggallery id=2]

Pure luxe

Een assymetrische vorm, onderwater verlichting, verborgen afvoer langs de rand voor een gestroomlijnd ontwerp dat plat op de grond ligt. Dit alles zorgt ervoor dat het een luxe spa uitstraling krijgt. Maar zijn residentiele context en compacte formaat maken dit even comfortabel en gezellig als een conventioneel bad.

Een superbe combinatie

Het ultieme idee achter dit ontwerp is het bad te onttrekken aan zijn traditionele functionele status en het om te vormen tot een ware zaligheid voor de zintuigen. Het combineert de elegantie en luxe van een binnenzwembad en de functionaliteit en toegankelijkheid van een bad.