De meeste gezinnen kiezen nog steeds voor de standaard kranen, maar de futuristische modellen beginnen meer en meer hun intrede te doen op onze waterleidingen. Hier tonen we een lijstje van de meest futuristische en leuke waterkranen.

Ring Kraan door Sun Liang

[singlepic id=23 w=320 h=240 mode=watermark float=]

De niet zo conventionele ringkraan van designer Sun Liang laat het water in een ronde manier stromen. Hoewel je al snel last gaat hebben van kalkaanslag, doet het platte ontwerp je toch denken aan een waterval.

Oplichtende “Ripple” Kraan door Smith Newman

Deze moderne kraan combineert een heel clean design met de zuiverheid van water. De kraan is te bedienen met een klein metalen balletje en de kleur van het licht geeft aan hoe koud of warm het water is.

[singlepic id=28 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Ondus Digitecture van Grohe

Deze ondus digitecture werd ontwikkeld door het duitse Grohe en moet aan de muur worden bevestigd. Deze “KITT” (zij die de referentie niet kennen > google) onder de kranen komt uitgerust met tal van electronische snufjes en plaatsen om dingen weg te bergen.

[singlepic id=22 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Hansa Latrava door Bruno Sacco

Deze super coole kraan werd ontwikkeld door een voormalige Mercedes Benz designer. Het geeft een heel andere kijk op de manier waarop water traditioneel uit de kraan stroomt

[singlepic id=18 w=320 h=240 mode=watermark float=]

TriFlow kraan door Zaha Hadid

In dit model zijn de herkenbare golvende lijnen van architect Zaha Hadid duidelijk te herkennen. Dit model is een mooie toevoeging aan elke moderne omgeving. De glanzende kraan heeft een gepatenteerde technologie dat gefilterd water gescheiden houd van het warme en koude water.

[singlepic id=27 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Tot zover deel 1