Wijn, hergebruik en aantrekkelijke opberg oplossingen – dit zijn een paar van onze favoriete dingen. Op een rommelmarkt , afval van een drank of wijnwinkel, zijn ze makkelijk te vinden en nog gemakkelijker om op een goede manier te (her)gebruiken . Bekijk een paar van onze favoriete oplossingen…

 

Wij houden van de juxtapositie van zuiver toegepast gerecycleerd papier en houten kisten wijn in deze prachtige vitrines.

[singlepic id=44 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Alles op wielen heeft onze stem. Dit eenvoudige, geniale idee werkt zeer goed als een opbergoplossing voor onder een bed voor kinderspeelgoed bijvoorbeeld. Met kinderen, maken eenvoudige en robuuste opslag eenheden  verschil in het behoud van een schoon huis.

[singlepic id=50 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Opslag van extra handdoeken en wc papier in het zicht voor gasten is een must, vooral als u niet wil dat uw vrienden beginnen zoeken in uw minder georganiseerde, meer persoonlijke opslag ruimtes. We houden van dit vintage alternatief voor de alomtegenwoordige spaanplaat planken eenheden die meestal worden gebruikt voor extra badkamer berging.

[singlepic id=48 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Dit planten en terrastuin organisatie systeem vinden we ronduit prachtig en buitengewoon simpel.

[singlepic id=46 w=320 h=240 mode=watermark float=]

We hebben al meerdere varianten gezien op de stijlvolle wijn krat-huisdieren-voeder station, maar dit is een favoriet.

[singlepic id=45 w=320 h=240 float=]

Maar misschien is ons favoriete gebruik de eenvoudigste: wand-montage of stapelen van de kratten voor extra opslag in plaats van te vertrouwen op de gebruikelijke boekenkasten.

[nggallery id=13]