[singlepic id=35 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Regelmatig reis ik naar het buitenland en overnacht ik in een hotel. Het eerste dat ik doe als ik een hotelkamer binnenkom is mijn bagage neerzetten en de badkamer bekijken. Een badkamer zegt veel over de kamer en de rest van het hotel.  En voor mij is het dan ook de badkamer dat me dat typische weg-van-huis-in-een-hotel gevoel geeft (dat samen met het bed). Dat luxe gevoel kan je makkelijk namaken in je eigen badkamer.

  • Organiseer je douche-gel, zeep en shampoo in een bakje om ze zo een accent plaats te geven.
  • Een handdoekenrek geeft je handdoeken een plaatsje zonder al te veel plaats in te nemen.
  • Investeer in mooie witte handdoeken van topkwaliteit. Een simpele een broodnodige luxe.
  • Een glazen deur in plaats van een douchegordijn geeft je dat spa-gevoel.
  • Mooie witte douchetegels tegen de muur zijn altijd “in style”