Als je hebt besloten om een echte moderne keuken te plaatsen dan kan een modieus zwart-wit thema de ideale oplossing voor je zijn. Door de juiste combinatie van deze kleuren kan uw keuken groter lijken dan ze eigenlijk is. 

Hieronder kunt u verschillende zwart-wit keuken ontwerp ideeën zien die perfect aantonen hoe verbazingwekkend een dergelijk eenvoudige combinatie wel kan zijn. Vaak kiezen hedendaagse ontwerpers zwart voor een kookeiland en zuiver wit voor kasten om zo een elegante toets aan de keuken toe te voegen. 

Als u ervoor kiest stalen apparaten in uw keuken te plaatsen dan moet u er ook opletten de kasten te voorzien van een stalen afwerking en vervolgens zullen uw apparaten in harmonie zijn met de andere keuken elementen. Ingebouwde LED-verlichting kan uw keuken nog mooier maken en kan voor een opvallende sfeer zorgen.

[nggallery id=26]