Als mensen ons favoriet decor advies vragen, onderstrepen we altijd het belang van het combineren van decor elementen die in verhouding staan tot de ruimte en aan elkaar.Maar we zijn ons er ook van bewust hoe een oversized meubel, in het bijzonder een grote lamp, schitterend kan zijn …

[singlepic id=157 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Een grote lamp kan een enorme statement zijn in uw interieur, en het kan zelfs helpen om een kleinere ruimte groter te laten lijken. Als u de drang voelt uw lamp collectie uit te breiden, maar nerveus bent om de duik te nemen, hebben we een aantal tips verzameld over hoe u een van deze grotere verlichtingsartikelen in uw eigen huis kan plaatsen. Ongeacht de grootte van de kamer.

[singlepic id=158 w=320 h=240 mode=watermark float=]

  • Niet allemaal oversizen Kies een individuele lamp of een “koppel” grote lampen en extra verlichting voor de ruimte maar doe het zorgvuldig en wees spaarzaam.Als je gaat voor een schitterend stuk in jouw ruimte, laat andere lampen dan niet de spotlight stelen.
  • Toevoegen van patroon en kleur Aangezien een grote lamp of twee grote lampen een centraal punt in de ruimte zal worden, kan je profiteren van hun opvallende vermogen en ga dan ook voor lampen met een gedurfde kleur of leuk patroon.Een grote lamp kan goed zijn voor een inspirerend kleurenschema en kan het decor van de hele kamer samentrekken.
  • Evenwicht met de rest van het decor Als je een grote lamp kiest met veel kleur of een flashy patroon, overweeg dan om het ontwerp van de rest van de kamer neutraal te houden. Of, als je een reeds ingerichte ruimte hebt ga dan voor een meer neutrale, grote lamp.
  • Gebruiken in een niche Kleine plaatsen zoals een lees hoek of eetkamer hoek zijn de ideale plek voor een grote, heldere lamp.
  • Pak geen gewoon tafelmodel Grote vloer lampen en oversized hangverlichting zijn een geweldige manier om het decor van een kamer te binden – -hou wel dezelfde tips in je gedachten bij het winkelen.