Als je van luxe ontwerpen en niet dol bent op minimalisme dan is Collezione 1941 zeker voor jou. Als je droom is om een badkamer te hebben die vergelijkbaar is met die van een 19de eeuwse koning en je jezelf wil omringen met pracht en praal zal je zeker deze collectie van het Italiaanse bedrijf Savio Firmino weten te waarderen.
[singlepic id=98 w=320 h=240 mode=watermark float=]

[singlepic id=99 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Het bedrijf volgt niet de modieuze moderne trends, maar het creƫert echt een uniek en prachtig meubilair.
Collectie 1941 is meubilair in neoklassieke stijl. Elk van haar elementen verbaast door zijn finesse en elegantie. Bijna allemaal worden ze versierd met juwelen en bladgoud of bladzilver. Verfijnde gravures maken deze badkamer set nog schitterender.
Dit badkamer ontwerp is tijdloos en in het leven geroepen om rust en ontspanning te brengen. Elke vrouw zal zich moeilteloos als een koningin voelen in deze luxueuze setting.

[nggallery id=21]

Meer informatie over deze luxe badkamer meubels kan u vinden op de Savio Firmino site.