Omvivo biedt u een origineel assortiment van badkamer wastafels – Washplane. De naam weerspiegelt perfect de beste eigenschap van haar modellen – superplat. Deze badkamer wastafels hebben bijna geen holte voor het water. Als u nooit uw wasbak wil laten vollopen kan dit een interessante keuze zijn. Ze hebben weliswaar een heel ingewikkelde constructie omdat hun afvoer volledig geïntegreerd is in een muur.

Als u niet bang bent voor dit probleem dan zou u uw badkamer kunnen versieren met een zeer stijlvolle wasbak van Omvivo. Nog een voordeel van een dergelijke wasbak – alle buizen zijn verborgen in de muur en bederven het uitzicht van uw badkamer niet. Er zijn verschillende andere modellen beschikbaar die verschillen van materiaal en van vorm. Een van de meest aantrekkelijke modellen van dit bedrijf is een wand-wastafel gemaakt van “Seafoam” glas.

Dit materiaal geeft een natuurlijk en uniek tintje aan deze wastafel en maakt het verfijnd en sculpturaal. De ondersteunende elementen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat een perfecte combinatie vormt met het glas. Deze badkamer wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn makkelijk te gebuiken voor een, twee of zelfs drie personen. Meer informatie over deze “Seafoam” glazen wastafel en andere slanke modellen kunt u vinden op de Omvivo site.

 

[nggallery id=18]