Je zou een uniek en zeer creatief slaapkamer design kunnen creëren met het nieuwe Pixel bed van Olivieri. Haar opvallendste element is een hoofdeinde uit kussens samengesteld. De kussens zijn met elkaar verbonden door clips en je kan ze organiseren in elke samenstelling die u wenst. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van het bed.

[singlepic id=173 w=320 h=240 mode=watermark float=]

Een van de meest aantrekkelijke bed bakken die wordt geleverd met een dergelijke hoofdeinde is een wit gelakte met een spiegel aan het voetstuk. Deze combinatie verenigt gezelligheid en ultra modern design, waardoor dit perfecte bed alle hedendaagse slaapkamers kan versieren. Je kan meer informatie vinden over dit witte bed en de andere modellen op de Olivieri site.

[nggallery id=32]
[ad#Beeld adv 468*60]