Frank Lloyd Wright’s Fallingwater: een meer intieme ervaring – Frank Lloyd Wright’s meest iconische en meest populaire gebouw, zal nu ook beschikbaar zijn voor groepen van nachtelijke gasten. Hoewel de regelmatige bezoekers van Fallingwater 18 dollar betalen voor een volledige rondleiding door het pand, kan een groep tot 8 bezoekers een exclusieve, uitgebreide rondleiding door het huis krijgen. Tijdens het bezoek, zal het pand gesloten zijn voor andere gasten, en krijgt u toegang tot de volledige 495m² van het huis. Voor 1.195 dollar kunnen deze exclusieve bezoekers voelen wat leven in Fallingwater werkelijk is, hoewel ze zullen slapen in een ander huis op het terrein is het eveneens in de stijl van Frank Lloyd Wright.

 

Al decennia lang sinds de opening van Frank Lloyd Wright’s Fallingwater, is het huis een bedevaartsoord voor de fans van de beroemde architect. Voor diegene die het al eerder hebben bezocht of nog niet, is het waarschijnlijk dat dit aanbod voor een stabiele groep van vaste bezoekers zal zorgen die zullen verzekeren dat Fallingwater kan worden gehandhaafd voor de komende decennia. Vier miljoen mensen bezochten het huis reeds sinds het voor het publiek geopend werd, het licht ongeveer negentig minuten uit Pittsburgh, Pennsylvania. Voor meer details kan u terecht op Fallingwater.org

 

[nggallery id=65]

 

[ad#Beeld adv 468*60]