[singlepic id=365 w=450 h=450 mode=watermark float=]

 

Het belangrijkste kenmerk van dit kleine huis in Nagoya is een tuinkamer in het midden van het huis.

 

Het ziet er niet uit zoals je dat zou verwachten met veel planten en grote ramen – de kamer is gepositioneerd in het midden van het huis en blijft trouw aan het minimalistisch design. De kamer is niet anders behandeld dan andere kamers. Het heeft schilderijen, net als andere kamers, terwijl ze ook bloemperken en rotsen heeft.

 

[ad#Beeld adv 468*60]

 

Al het andere in het huis is ontworpen in een schone minimalistische stijl om de interieur decoraties te benadrukken die het echt uniek maken.

 

Desondanks de moeilijke omstandigheden, zoals een zeer kleine oppervlakte en buren zeer dichtbij, zijn de architecten erin geslaagd om van het huis een geweldige plek van moderne leven te maken zonder verlies van al de typische kenmerken van een goede woning inclusief de tuin.

 [nggallery id=61]