Deze gordijnen boekenkast, bijvoorbeeld, is een perfect voorbeeld van een kleine ruimte oplossing …

 

[singlepic id=462 w=500 h=375 mode=watermark float=]

 

Indien gewenst, kunnen de gordijnen aan de ingebouwde boekenkasten worden dichtgetrokken om zo de visuele rommel te elimineren. Ook de boekenkast gordijnen hebben precies dezelfde functie als de raam gordijnen, ze zorgen voor continuïteit in de ruimte.

 

Zowel de continuïteit als de eliminatie van visuele rommel kan helpen kleine ruimtes minder druk te doen lijken. En het is een geweldige manier om opslag toe te voegen zonder noodzakelijkerwijs alles zichtbaar uit te stallen. Dit zelfde idee kan zich vertalen in boekenplanken of bergruimte voor eet-en kookgerei, opslag voor kleding in een slaapkamer zonder kasten, of multimedia opslag in de woonkamer.

 

[ad#Beeld adv 468*60]