[singlepic id=488 w=500 h=375 mode=watermark float=]

 

De onderstaande foto’s proberen zijn van een appartement in Brussel.Het project is gemaakt door Agence Andrée Putman en geeft een nieuwe en moderne betekenis aan hedendaags wonen.

 

Er zijn veel meningen over dit interieur en dit is er een van: “Als Agence Andrée Putman een duplex ontwerpt voor een Brusselse erfgename, is het duidelijk dat vrouwen regeren”. Alles in dit appartement schreeuwt “weelderigheid”.

 

Wij geven hier slechts een paar voorbeelden van elementen die opvallen: een stoel van Eero Aarnio uit 1966, een love seat door Satyendra Pakhale en een lamp door Alessandro Mendini. De wenteltrap in de midden is het oogpunt van het appartement en leidt naar het terras zwembad. (Foto’s door Eric Laignel)

 

[nggallery id=81]

 

 

[ad#Beeld adv 468*60]