Een ware schatkamer aan ideeën, meubels en accessoires voor je interieur; zes visueel prikkelende vision hubs met de laatste woontrends: aan de succesformule van Cocoon is niet geraakt. Wel gloednieuw is het centrale thema home made, dat het beste van eigen bodem in de spotlights zet.

[singlepic id=587 w=500 h=375 float=]

Een concept dat aanslaat:
een uitgebreid, divers en inspirerend aanbod

 

Op 14 november kunnen interieurliefhebbers weer hun hart ophalen. Dan start een nieuwe editie van Cocoon, het niet te missen evenement voor alles wat met wonen te maken heeft. Een zitbank om zalig in weg te zakken? Een keuken-eetkamer die naadloos aansluit op je leefstijl? Een badkamer voorzien van de nieuwste snufjes op gebied van wellness? Op Cocoon vind je ze in alle maten, smaken en prijsklasses.

 

Geef je ogen de kost en je interieur zal nooit meer hetzelfde zijn!

 

Met korting naar Cocoon 09

 

Cocoon 09 praktische info
Cocoon 09 deelnemers