We horen vaak over spiegels als een manier om het licht in kleine ruimten te weerspiegelen, maar als je behoefte hebt aan iets anders dan een “raam effect,” kunnen reflecterende oppervlakken van muren, vloeren en meubilair een subtielere manier zijn om het gevoel van ruimte uit te breiden …

 

[singlepic id=599 w=500 h=375 mode=watermark float=]

 

Een accent muur, geschilderd in een hoogglans tint, kan vergelijkbare effecten hebben, terwijl je ook kleur toevoegt .

 

 

Een ding om in gedachten te houden is dat glanzende afwerkingen op eventuele gebreken in een oppervlak duidelijk laten opvallen. Als uw vloeren of muren vol hobbels en krassen zitten kan hoogglans verf de aandacht vestigen op deze onvolkomenheden, en je kan dan beter kiezen voor glanzende meubels.

 

[nggallery id=91]

 

[ad#Beeld adv 468*60]