[singlepic id=501 w=500 h=375 mode=watermark float=]

 

De Meubelbeurs Brussel is uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal meubelplatform van en voor de Benelux. Sterker nog, Brussel trekt steeds meer exposanten en bezoekers van binnen en buiten België aan. De reikwijdte strekt zich steeds verder buiten de Benelux-landen uit. Wie Benelux denkt, zegt Brussel en komt.

 

De beurs heeft niet de naam en faam van de mega-vakbeurzen, maar heeft wel een eigen stekje in de Europese meubelbranche verdiend. Professionals beseffen dat de Eeuwfeestpaleizen de deuren naar veel internationale contacten openen.
De aantrekkingskracht van Brussel is geënt op: een compacte beurs, een veelzijdig aanbod, een efficiënte segmentering en een sfeervolle ambiance.

 

Voor 2009 heeft de Meubelbeurs niet gekozen voor één campagnekleur, maar voor alle kleuren van de regenboog. Het groen van vorig jaar is al bijna vanzelfsprekend geworden. Met de regenboog brengen we de aandacht op het volledige aanbod van deze beurs. Van eigentijds-modern over etnisch-landelijk naar klassiek. En uiteraard vergeten we de beddingsector niet die in Brussels by Night zijn vaste stek heeft.

 

Het gaat goed met de Meubelbeurs Brussel. Het campagnebeeld drukt durf en kracht uit. Het is niet door stil te zitten dat we een mooie beurs neerzetten. Steeds vernieuwen, aan een gevarieerd en interessant aanbod werken, dat blijft de opdracht. Zodat we voor de bezoeker de moeite waard zijn om ontdekt te worden, en om hem het nodige beursplezier te garanderen.

 

Meer informatie kan u vinden op de website van de meubelbeurs

 

Beurslocatie:
Brussels Expo – Heizel
Belgiëplein 1
1020 Brussel

 

Open van zondag 1/11 tot woensdag 4/11
van 09u00 tot 19u00

 

[nggallery id=82]

 

[ad#Beeld adv 468*60]