Zoals altijd is Cocoon een aangename en gezellige beurs met honderden exposanten. Je kan er de vele stands op een zeer relaxte manier en zonder veel lawaai bezoeken. Waar je anders weken zou over doen in het bezoeken van meubelwinkel en surfen op het internet kan je nu doen op een paar uur. Cocoon is zeker een ideale weekend-uitstap voor het hele gezin.

 

[nggallery id=96]

 


Maar,   de 2009 editie van Cocoon viel vooral op in het gebrek aan echte innovatie. Het accent lag bij deze editie duidelijk op woonkamer meubilair. Stand na stand, zetels en dan nog meer zetels in dezelfde kleuren kan al snel eentonig worden. persoonlijk vond ik het spijtig dat er nagenoeg geen echte innovatie op deze beurs aanwezig was. Ik had gehoopt op een uitgebreider gamma aan producenten van verf en behang, helaas. Op vlak van keukens was er ook geen echte innovatie. De crisis zeker ?

 

Cocoon 09 loopt nog tot 22 november

 

Met korting naar Cocoon 09

 

Cocoon 09 praktische info
Cocoon 09 deelnemers