Aaah kerst… , de gezelligste tijd van het jaar. Ik hou enorm van die typische romantiek van een perfecte kerstboom met versiering, gedimde verlichting, kaarsen en de hele familie rond een knetterend haardvuur. Ook al is het onlangs nog bewezen dat echte bomen milieuvriendelijker zijn dan de plastic versie, heb ik toch nog altijd een beetje een schuldgevoel.

 

Voor mensen die misschien niet de plaats hebben voor een kerstboom of er gewoon geen willen maar toch iets in de zin van kerstversiering wensen in hun woning zijn deze voorbeelden misschien ideaal om toch van die kerstsfeer te genieten.

 

01alternatieve kerstboom 02alternatieve kerstboom 03alternatieve kerstboom

 

13alternatieve kerstboom 08alternatieve kerstboom 11alternatieve kerstboom 12alternatieve kerstboom

10alternatieve kerstboom 07alternatieve kerstboom 09alternatieve kerstboom 06alternatieve kerstboom

04alternatieve kerstboom 05alternatieve kerstboom