Heb je je ooit afgevraagd hoe een huis van 50 miljoen euro er uitziet ? De meesten onder jullie zullen ooit wel al eens een aflevering van MTV cribs gezien, maar dit is echt een huis dat weinigen onder ons zich kunnen veroorloven. Het huis heet Cielo de Bonaire en is zonder twijfel het duurste stuk vastgoed in heel Mallorca. Het huis is gelegen op een berg en heeft de meeste oogverblindende uitzichten over de streek. Dus als u 50 miljoen teveel hebt, weet u wat gekocht.

luxe villa in spanje 3 luxe villa in spanje 1 luxe villa in spanje 2 luxe villa in spanje 4 luxe villa in spanje 5

luxe villa in spanje 6 luxe villa in spanje 7luxe villa in spanje 8 luxe villa in spanje 9 luxe villa in spanje 10

luxe villa in spanje 11 luxe villa in spanje 12 luxe villa in spanje 13 luxe villa in spanje 14