Vrijwillig in 16 vierkante meter wonen is een vaardigheid. Het is niet een vaardigheid die ik bezit of zelfs wil bezitten, maar ik heb respect voor de mensen die het doen en ben geïnspireerd door hun manier van leven.

 

Ze vinden een manier om te leven zonder de traditionele gemakken van een huis. Ze offeren veel comfort op in navolging van hun dromen.

 

Zoals dit koppel uit New York hun appartement heeft twee kleine ramen met uitzicht op Manhattan; hardhouten vloeren, een kleine keuken met een mini-koelkast en kookplaat en een badkamer ter grootte van een kast met een douche, wastafel en toilet.

 

16m2 micro appartement 1 16m2 micro appartement 10 16m2 micro appartement 2 16m2 micro appartement 3

16m2 micro appartement 4 16m2 micro appartement 5 16m2 micro appartement 8

16m2 micro appartement 6 16m2 micro appartement 7 16m2 micro appartement 9