Gelegen in Londen, op Mallow Street, dit moderne appartement onderscheidt zich door haar ongewone design. Met twee verdiepingen, hoge plafonds, grote schuin geplaatste ramen werd deze loft gebouwd op de plaats van een oud pakhuis. Het is gelegen op de vierde verdieping en is bereikbaar met de lift. Wat betreft het interieur, zult u merken dat het loft is ingericht met grote meubelelementen, zoals interessante tafels met een rustiek effect, een grote staande lamp, een bank vol met gigantische kussens en een paar houten instrumenten willekeurig geplaatst in de woonkamer. De woning heeft twee grote slaapkamers met kingsize bedden. Decoratieve elementen zoals planten, schilderijen, zijn ook aanwezig, die allemaal bijdragen tot de stijlvolle en toonaangevende atmosfeer.

penthouse loft londen penthouse loft londen penthouse loft londen


penthouse loft londen penthouse loft londen penthouse loft londen

penthouse loft londen penthouse loft londen penthouse loft londen