Studio van 58 vierkante meter

Zweeds interieur is meestal zeer comfortabel en praktisch. Dit open plan appartement is geweldig voorbeeld van. Het is gelegen in de kleine maar zeer mooie stad Linnéstaden. Het gebouw waarin het gelegen is, is vrij oud, maar het appartement is gerenoveerd, zodat het eigentijdse interieur in aanvulling op de 3.40 meter hoge plafonds van deze 58 vierkante meter een zeer comfortable woonruimte maken.

Vier ramen naar het westen gericht brengt veel natuurlijk licht in het appartement, zodat het er veel groter uitziet dan het is. Het open grondplan is perfect voor het sociale aspect en zorgt voor een goede sociale interactie van de eigenaars met hun vrienden. Wit geschilderde muren en houten vloeren zijn dingen die een uitstekende indruk van reinheid en natuurlijkheid nalaten.

Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter

Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter

Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter

Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter

Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter Studio van 58 vierkante meter