Vandaag toon ik u graag dit opmerkelijke, eclectische vintage loft. De voorliefde van de eigenaars voor letters is duidelijk te zien in de vele oude reclamepanelen, de vinyl stickers op de vloer en de neon letter van oude lichtreclames die hier en daar doorheen de loft staan.

Ze maken ook op een leuke manier gebruik van oude reiskoffers als kastjes en als nachttafel. Een ander element waar ze aandacht aan schenken is de hoogte van de plafonds waar ze oude museum-banners aan hangen.

Voor de keuken wouden ze de look recreëren van een oude jaren 50 restaurant. Persoonlijk vind ik de ruimte met al die magneten iets te druk.

De slaapkamer scheiden ze af van de rest van de loft door gebruik te maken van dikke gordijnen, deze maken het mogelijk de slaapkamer volledig te verduisteren. Een creatieve toets zien we boven het bed hangen door de restant van een oude springveren matras te gebruiken als decoratief element.