luxe oase in australië

Deze luxe woonruimte is gelegen in Paddington, Sydney, Australië. Het is een hedendaagse droom-oase die rust en privacy geeft waar iedereen naar op zoek is tegenwoordig. Het heeft prachtige interieurs en magische buitenruimtes.
De scherpe stijging van de centrale tuin en gallerijen voegen pure schoonheid aan de verschillende niveaus toe, terwijl de daktuin en meerdere woonvertrekken nieuwe betekenis geven aan indoor-outdoor entertaining het hele jaar door.

Het huis beschikt ook over een 6 auto-garage met interne toegang, een volledig uitgeruste keuken, kantoor aan huis en bibliotheek, verschillende kamers, woon-en tv-ruimtes, een plant kamer, een geweldige wijnkelder, en vele andere gebieden die alle luxe huizen moeten hebben. Innovatieve schuifdeur/wand-systemen, gestoffeerde wanden, verwarmde vloeren, beveiligingssystemen en andere hedendaagse oplossingen werden gebruikt in de bouw.

luxe oase in australië luxe oase in australië luxe oase in australië luxe oase in australië

luxe oase in australië luxe oase in australië luxe oase in australië luxe oase in australië

luxe oase in australië luxe oase in australië