minimalistische witte loft


Dit loft van 120 vierkante meter is gelegen op de bovenste verdieping van een huis in Piacenza, Italië.
Het gelijkvloers is 81 vierkante meter, en de eerste verdieping is 42 vierkante meter.

De witte kleur domineert de ruimte en maakt dat zowel de losse elementen als hun schaduwen en de schaduwen van de vaste elementen duidelijk opvallen in de woning. De centrale tafel is gemaakt van glas en is omgeven door Panton stoelen en staat in de ruimte als contrast tot de opvallend gekleurde sofa in het woonkamer gedeelte.

minimalistische witte loft minimalistische witte loft minimalistische witte loft

De bovenverdieping die alleen kan worden bereikt door het beklimmen van de opmerkelijke trap, is de relax en avond zone. Het is slechts gescheiden van de woonkamer door een glazen wand. Het essentiële, is het laag bed dat in contrast staat tot het expressieve bad ( “La Vasca” door Matteo Thun).

minimalistische witte loft minimalistische witte loft minimalistische witte loft