DE WOONBEURS DIE ERUIT SPRINGT – za 13 zo 14 ma 15 + vrij 21 za 22 zo 23 maart

sfeer 2010 sfeer 2010 sfeer 2010

Sfeer is een woonhappening die verder kijkt dan de vier muren van een woning. Naast een pak hapklare interieuridee├źn biedt dit felgesmaakte event ook heel wat inventieve suggesties voor de omringende tuin, het terras en het zwembad. Een unieke totaalervaring die elk jaar meer dan 50 000 interieuradepten lokt naar Flanders Expo.

MIX & MATCH

Een van de absolute hoogtepunten op Sfeer 2010 wordt ongetwijfeld het splinternieuwe Mix & Match. Een volledige hal verandert in een spraakmakende ontmoetingsplek tussen interieurliefhebbers en professionals. Een uniek concept dat op nog geen enkele Belgisch woonbeurs te zien was.

Acht Belgische topfirma’s zullen in de Mix & Match-hal gratis professioneel advies geven aan de Sfeer-bezoekers. Alle merken krijgen bovendien ruimte om een eigen inspiratiekamer in te richten rond de collecties die ze aanbieden. Het gaat daarbij om producten die om enige inspiratie of ervaring vragen bij het aanbrengen of toepassen ervan, zoals verf, behang of domotica. Het advies dat de bezoekers meekrijgen, kan dan ook zowel over de creatieve als over de praktische kant van de zaak gaan.

Meer info kan je vinden op de site van sfeer

Wil je met korting naar sfeer ?

Meer info over mix & match op sfeer

Volledige bezoekersinfo over sfeer

Lijst van de exposanten op sfeer