Gevestigd in België en Lausanne, is het designcollectief Big-Game een ware Euro-mix uit Zwitserland (Gregoire Jeanmonod), België (Elric Petit) en Frankrijk (Augustin Scott de Martinville). Alle drie afgestudeerd aan de prestigieuze Ecole d’Art de Cantonale Lausanne in 2006, kort daarna richtten ze Big-Game op. Hun doordachte benadering tot design is niet onopgemerkt voorbij gegaan, dit jaar werden ze genomineerd voor de Wallpaper Meubel Designer van het Jaar prijs (Konstantin Grcic won uiteindelijk de prijs). De groep heeft samengewerkt met verschillende toonaangevende design bedrijven, de Link Lamp , hieronder afgebeeld, werd geproduceerd in samenwerking met het nieuwe Franse ontwerp-bureau Moustache.
LINK lamp van Big-Game LINK lamp van Big-Game LINK lamp van Big-Game LINK lamp van Big-Game