Eén van de producten die zullen worden voorgesteld op het Salone del Mobile dit jaar zijn deze Colour Lights van de belgische designer Maarten De Ceulaer.

Het concept is simpel maar uniek, door een aantal druppels voedingskleurmiddel toe te voegen aan het water in de fles kan je de kleur van de lamp aanpassen. Hierdoor kan je zelf de sfeer van de ruimte helemaal zelf bepalen.

Je kan om het even welke kleur creëren door het mengen van de basiskleuren cyaan, magenta en geel. Onderaan zorgt een LED lamp voor de verlichting van de lamp. De kleurstoffen worden bij de lamp geleverd of kunnen achteraf bijbesteld worden, maar in principe kan je ze gewoonweg in de supermarkt kopen.

Voorlopig heeft Maarten nog een beperkte selectie maar ze zal zeker nog uitgebreid worden met andere maten en modellen.
colour lights colour lights colour lights colour lights colour lights colour lights colour lights colour lights colour lights