De Invasie is aan zijn volgende veldslag begonnen. Na De Invasie van Brugge moet nu ook het web eraan geloven.

Sinds 27 maart is het platform van strijders het web binnengetrokken: jonge createurs uit België & Nederland zijn nu verzameld op één webshop. Het bulkt er van het talent in verschillende disclipines (fashion, meubelen, accessoires, food, fotografie, grafisch design, …). Createurs als Glasjuweel, Lenneke Wispelwey, Margo Slingerland, Bart Baccarne, Iefke De Roos, Callas Confiture, Fermetti, en veel meer vind je nu op deze webshop. Beelden van een aantal producten kan je hieronder al zien.

De Invasie is een platform dat jonge createurs kansen wil geven en hen aan het grote publiek wil tonen: De winst van de producten is voor de createurs. Om de kwaliteit van het product te bewaren werkt De Invasie met een jury met namen uit verschillende disciplines (Harald Ligtvoet, Linda Van Waesberghe, Elisabeth Leenknegt, Astrid-Fia De Craecker & De Jongens).

De Invasie is bovendien niet aan zijn eerste slagveld toe.
Op 21 februari trok het regiment Brugge binnen, en bracht meer dan 4000 bezoekers op de been.

Meer over de invasie en de producten kan je vinden op hun website : http://www.deinvasie.be


Sharon Slingeneye Christine Hermans margo Sliigerland Kidsonroof Fou de Feu Lenneke Wispelwey Interrorjpg