15 mei 2010

Voortbouwend op de succesedities DesignMarktGent Vrijdagsmarkt 20 september 2009 en de druk besproken IndoorDesignmarktGent 6 & 7 maart 2010 in de spectaculaire Loods 22 aan de Gentse Voorhaven organiseert Frederic Rozier, zaakvoerder van de Gentse galerie Design7, ditmaal opnieuw een vintage designhappening . En wel in het historische hart van Gent : DesignMarktGent Kouter 15 mei 2010.
Commotie gegarandeerd wat ook de bedoeling is.
Deze 3de editie onder de noemer DesignMarkt belooft namelijk opnieuw eigenzinnig en absoluut vernieuwend te worden.
Zo is het concept van deze outdoor volledig gekristalliseerd rond het thema ”Made In Belgium Maarten Van Severen”.

designmarktgent kouter

Een eerbetoon aan een icoon van de hedendaagse design.

De Gentse en veel te vroeg gestorven Maarten Van Severen is een internationaal begrip in de wereld van ontwerpers, kenners & vakmensen. Maar veel te weinig bekend en dus zeker niet naar verdienste gewaardeerd en gekoesterd door het bredere publiek met een oog & een hart voor de duurzame schoonheid van een vernieuwend concept. Nochtans het doelpubliek van Van Severen.
Met dit platform wil, organisator Frederic Rozier de Gentenaars en bij uitbreiding alle door vintage gepassioneerde Vlamingen, Belgen en buitenlanders op 15 mei aanreiken met zijn DesignMarktGent Kouter. En hij kan daarbij uiteraard rekenen op de warme steun van de familie van Maarten Van Severen.

designmarktgent kouter

Du jamais vu.

Voor de concrete invulling van zijn DesignMarktGent Kouter vertrekt Rozier opnieuw van een duidelijk afgebakende visie. Zijn credo dat ook richtinggevend is geweest voor de vorige edities is opnieuw de onderbouw :
DesignMarkt is meer dan een verzameling exposanten
DesignMarkt is een beleving.
Relevant, spectaculair en laagdrempelig
Op dit frame is dan ook het het programma geënt, een volledig GRATIS programma, waarvan
Rozier zich sterk maakt dat het in Designland ‘du jamais vu’ is.

meer info kan u vinden op de site van designmarkt.

designmarktgent kouter designmarktgent kouter designmarktgent kouter designmarktgent kouter