Dit bijna fabuleuze heren huis van 5 verdiepingen staat zelf vele verdiepingen hoog bovenaan een appartementsgebouw in de New Yorkse wijk Tribeca. Het stulpje staat te koop voor een slordige 28 miljoen dollar, en heeft een bewoonbare oppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter. Het heeft 7 slaapkamers, 4 badkamers en nog 3 kleinere badkamers. Omdat je zo hoog in de lucht zit wil dat natuurlijk niet zeggen dat je geen tuin kan hebben, naast de 3 grote terrassen is er bovenaan een daktuin ingericht. Natuurlijk heb je nog een wijnkelder voor 1000 flessen, een privé lift binnen het huis, een bibliotheek, een cinema zaal, een jacuzzi kamer, een fitness ruimte bovenaan en de hele bovenste verdieping is de slaapkamer. Maar bekijk vooral zelf de prachtige foto’s.

herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht herenhuis in de lucht