Deze duplex penthouse heeft een geweldig hoek positie met dramatische diagonale uitzichten op het centrum van San Francisco. Deze uitzichten zijn ingelijst in discontinue groeperingen van simpele dubbele ramen geplaatst binnen openingen die zijn geschilderd in blauwe en grijze kleuren. Deze openingen smetlen visueel zeer goed met de skyline. Er zijn twee woonzones in de duplex. Een donkere binnenste zonde, bekleed met natuurlijke materialen – notenhouten panelen en muurbanken bekleed met diepblauwe mohair – ze definieert de binnenkomst, het trappenhuis en op de tweede verdieping de pool / logeerkamer. Een lichtgekleurde buitenste zone, verlicht door ramen, definieert de dubbele hoge woonhoek / media-kamer en keuken / eetkamer op de eerste verdieping en de master bedroom suite hierboven. Het neutrale kleurenpalet van contrasterende witte en grijze kunststof materialen – beton, filter van gesinterd glas, en roestvrij en gepoedercoat staal – richt de aandacht op de “Sky zone” die de uitzichten over de stad inkadert.

moderne duplex penthouse moderne duplex penthouse moderne duplex penthouse moderne duplex penthouse moderne duplex penthouse moderne duplex penthouse moderne duplex penthouse moderne duplex penthouse moderne duplex penthouse moderne duplex penthouse