Dit appartement is ontworpen met de Baltische Zee in het achterhoofd. Het is gelegen in Kaliningrad, Rusland dus dit is echt met de zee in de buurt. Het appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer, een keuken met eethoek, een badkamer en een hal. Elke kamer heeft iets dat je het gevoel geeft dat je leeft aan de kust. Bijvoorbeeld, de woonkamer heeft grote fotoafdrukken op de muur waar je het zand van de duinen op het strand kan zien. De verlichting rond de kamer heeft drie modi: wit, blauw en groen. Er zijn ook een heleboel metalen stukken zorgvuldig geplaatst in de kamer die bijdragen aan een illusie van het wateroppervlak onder de zon. De badkamer heeft een verlicht paneel met de afbeelding van de zee. De vloer voor de gootsteen in de badkamer bestaat uit mozaïektegels gemaakt van keien. De tegels ondersteunen het thema van de zee en hebben een massage-effect. De keuken, de eetkamer en de hal hebben een kleurenschema die doet denken aan het begin van de herfst aan de Oostzee.
russisch appartement russisch appartementrussisch appartement russisch appartement russisch appartementrussisch appartement russisch appartement

russisch appartement russisch appartement russisch appartement russisch appartementrussisch appartement russisch appartement

russisch appartement

russisch appartement

russisch appartement