Trendy meubels zijn altijd wel in trek, maar tegenwoordig heb je meer nodig om je woning een uitstraling te geven dan het gewoon vol te stouwen met trendy meubilair, iedereen kan immers de designwinkel achter de hoek gaan leegkopen. Om je woning toch wel die extra uitstraling te geven om ze te onderscheiden van je  buren, heb je nood aan accent stukken en liefst zo uniek mogelijk.

Ecologisch en uniek

Een kunstwerk of een speciale vloer of muur behandeling kan een mogelijkheid zijn, maar mijn voorkeur gaat vooral uit naar unieke meubelstukken, en dat zijn deze “Stump Stools” van Cumulus Project zeker.

Deze opmerkelijke stoeltjes zijn gemaakt van gevallen bomen, dus het is zeker eco-vriendelijk, er werd nooit een boom omgehakt voor de constructie. Hierdoor zijn ze stuk voor stuk uniek.

De vulling is gemaakt van leder en is bevestigd met koperen meubelbeslag, de vulling is van een biologisch verantwoord materiaal. Ze zijn zeker niet goedkoop maar wel een echte eye-catcher.

stump stool door cumulus project stump stool door cumulus project stump stool door cumulus project