Giorgio Armani is een naam die synoniem staat met mode, stijl en design. Niet alleen heeft deze meester een plaats veroverd in de modewereld, zijn designkwaliteiten zal u vanaf nu ook kunnen aanschouwen in architectuur en interieur. Armani’s nieuwste venture, en een die zonder twijfel weer een succes zal zijn, is zijn uitstapje in de wereld van gastvrijheid met de huidige ontwikkeling van¬†Armani Hotels and Resorts. De uiteindelijk bedoeling is een hotel te hebben in alle grote wereldsteden, maar het eerste gaat open in Dubai in de Burj Dubai.

Met een air van moderne verfijning, heeft elke kamer een op maat gemaakte look gekregen onder het persoonlijk toezicht van de man zelf.¬†Met de geplande projecten in Milaan, Londen en New York, heeft het Armani universum een nieuw traject ingesteld om verder te groeien tot een uitgebreid lifestyle merk waar ‘style’ zeker het belangrijkste woord is.

Armani hotels en resorts Armani hotels en resorts Armani hotels en resorts Armani hotels en resorts Armani hotels en resorts Armani hotels en resorts