Ook verliefd op de Panton Chair Summergreen? Dit is misschien je kans!

De Panton Chair van Vitra bestaat 50 jaar. Dit icoon van meubeldesign kent een zeer opmerkelijke en niet alledaagse geschiedenis.

Alles begon eind jaren 50. In die tijd leefde bij ontwerper Panton het idee om een vrij dragende kunststof stoel uit één stuk te produceren. Hij klopte aan bij Vitra om zijn model voor te stellen. Het zou nog een kleine tien jaar duren voor zijn idee gerealiseerd zou worden, maar de Panton Chair kwam in 1967 eindelijk op de markt. De jaren daarop onderging de stoel meerdere wijzigingen op gebied van materiaalkeuzes en productiemethoden. Tot op de dag van vandaag is de Panton Chair nog steeds een succesverhaal.

Ter gelegenheid van die 50ste verjaardag van de Panton Chair liet Vitra de stoel vervaardigen in een exclusieve kleur, summergreen. De Summergreen Panton stoelen worden speciaal voor België in een beperkte oplage geproduceerd.

Deze stoelen zijn ook verkrijgbaar bij ‘t Casteelken, de grootste designwinkel van België, en ze geven er twee weg! Waarom? ’t Casteelken is namelijk op zoek naar interieurarchitecten en om iedereen te motiveren deze vacature bekend te maken, geven ze een beloning weg. Ken jij een interieurarchitect die niet helemaal op zijn plek zit? Breng hem dan snel op de hoogte van deze vacature. Want als hij of zij door jouw hulp wordt aangenomen, dan zit ook jij goed. Op een gloednieuwe en exclusieve Panton Chair. Snel verdiend, toch?

Bekijk de vacature hier: http://www.casteelken.be/page/nl/vacature
Panton Summergreen