Dit kleine loft geinspireerd appartement heeft met zijn 48 vierkante meter alles wat je nodig hebt om comfortabel te leven. Het interieur is simpel maar elegant, het is modern en weldoordacht. Het appartement is volledig open wat een groter ruimtelijk gevoel geeft en het groter lijkt dan het eigenlijk is. Het kleurenpalet is vrij neutraal met zacht grijs, zilver, blauw en wit  en is ideaal voor deze kleine ruimte. De overgang van de living naar de slaapkamer is gescheiden door een scherm dat wel het licht doorlaat . Dit appartement is een ideaal voorbeeld van hoe een goed doordachte planning meer plaats kan scheppen in een anders kleine ruimte.

 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-10 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-9 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-8 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-7 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-6 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-5 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-4 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-3 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-2 beautifully-decorated-48-square-meter-apartment-1-554x424