België is een nieuw designlabel rijker. Modern Objects Creating Atmosphere of liever MOCA afgekort is een initiatief van designer Steven Wittouck. Hij werkte jarenlang als freelance meubelontwerper, maar sinds dit jaar is hij dus de trotse eigenaar van zijn eigen label. De jaren ervaring die hij meekreeg als freelancer hebben hem uiterst goed geholpen bij zijn eigen creaties. Heel belangrijk is ook dat de meubels ook in België worden gemaakt. Het is dus echte “Made in Belgium”

Het ontwerpteam en de medewerkers van Moca komen op de markt met een geheel nieuwe, kwalitatief hoogstaande, hedendaagse meubellijn waar zitcomfort, salontafels, bijzettafels en poefs zijn ondergebracht.

Meer info kan je vinden op de site van MOCA

Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca Moca