Stickers kan je niet meer wegdenken. Zowel woonkamer als kinderkamer kan je onder handen nemen. Of nog leuker: de wasmachine of een keukenkast…

Muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen op een gladde ondergrond en zijn eenvoudig opnieuw te verwijderen. Geen wonder dus dat ze zo populair zijn.
Hieronder vind je een overzicht van wat allemaal mogelijk is.

Woonkamer

Om de woonkamer snel een nieuwe look te geven kan je kiezen uit heel wat decoratie- of interieurstickers. Het hangt er een beetje van af welke sfeer je wenst te creëren. Met de stickers van Nouvelles Images kan je alle kanten uit. Je kan een retro stijl creëren met enkele bollen recht uit de seventies, er zijn verschillende bloemmotieven zoals rozen, klaprozen en magnolia’s, en er bestaat een hele collectie collector items. Van Keith Haring tot Audrey Hepburn.
De interieurstickers van Ferm Living zijn dan weer uniek in hun design. Hun barcode sticker past in een modern en industrieel interieur. En dan heb ook nog hun grote wereldkaart van maar liefst 75x120cm of een de leuke nostalgische cassette voor de audiofielen. Met deze stickers maak je gegarandeerd indruk!

Kinderkamer

Voor de kinderkamer mag het natuurlijk wat speelser en vrolijker zijn. Hier hang je geen bloemen maar dinosaurussen, piraten of gekke dieren. Nouvelles Images biedt hier opnieuw een waaier aan mogelijkheden. Of wat dacht je van een leuke groeimeter. Onder het wakend oog van meneer de uil kan je nagaan hoe snel jouw kinderen opgroeien. En wanneer de kinderen oud genoeg zijn, haal je de stickers gemakkelijk terug van de muur zonder dat je de muur beschadigt.
Nog bekender zijn natuurlijk de stickers van Decofun: Dankzij hun licenties van Disney hebben ze spiderman,cars en de disney-prinsessen in hun collectie. Niets is zo leuke als een super grote Lightning Mc Queen aan de muur. Er bestaat ook een lichtgevende spiderman of prinses. En last but not least: de grote krijtbordsticker in de vorm van een olifant. Plezier gegarandeerd.

Keuken en badkamer

De allerlaatste trend zijn de stickers waarmee je de keuken of de badkamer een extra uitstraling geven. Keukenkasten, wasmachines, vaatwasser of spiegel. Geen enkel meubel of toestel is nog veilig voor deze serie van Nouvelles Images. De collectie gaat van rode pepers tot keukengerei en van badeendjes tot walvissen. Deze stickers zijn speciaal gemaakt voor vochtige omgevingen en dus waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken.
Deze muurstickers zijn te vinden bij Acaza.be.
Acaza is thuis in wanddecoratie. Naast stickers vind je er een ruim assortiment kaders, ophangsystemen en kinderbehang.