Snoeren wegwerken achter de bank of onder de plint hoeft niet meer, want vanaf vandaag is snoerboer.nl online! Snoerboer.nl heeft het grootste assortiment mooie snoeren, fittingen en lampen.
Op dit moment zijn er maar liefst 25 verschillende soorten snoer op voorraad. Ook een snoer in door jou gekozen kleuren behoort tot de mogelijkheden.

Niet alleen snoer

Naast snoeren verkoopt snoerboer.nl ook allerlei materialen om zelf een lamp samen te stellen. Bijvoorbeeld porseleinen fittingen en kroonsteentjes, aparte stekkerdozen en lampen. Liever in een keer een complete lamp? Ook dat kan, er staan verschillende kant-en-klare sets op de site.

Alles per meter

Alle snoeren zijn te koop per meter tot een maximum van 100 meter aan een stuk. Maar ook je eigen design is mogelijk, voor als je bijvoorbeeld een snoer wilt dat helemaal aansluit bij de kleuren van je woonkamer.

Waarom strijkijzersnoer?

Strijkijzersnoeren zijn, in tegenstelling tot gewone snoeren, mooi! Deze snoeren maken de onvermijdelijke stroomkabels in huis tot een decoratie-object in plaats van een hinderend element. De meest voorkomende toepassing is verfraaiing van lamparmaturen, maar ook een nieuw snoer aan ouderwetse apparaten, zoals een broodrooster of natuurlijk een strijkijzer, is mogelijk.

Winkel

Alle snoeren zijn te zien en te bestellen op de website. Voor wie de snoeren liever eerst even goed wil bekijken en voelen is er de mogelijkheid om samples te bestellen. Daarnaast zijn de snoeren ook te koop bij Wattnou, winkel voor energiebesparing, aan de Nieuwe Binnenweg 206a in Rotterdam.`

Meer info kan je vinden op de site van snoerboer : http://www.snoerboer.nl

Speciaal voor de lezers van designidee.be geeft snoerboer.nl 10% korting.

Deze korting kan je bekomen door de code designidee001 te vermelden.
Deze kortingscode is geldig op alles tot 10 augustus.