Dit glazen huis van de hand van architect Steve Hermann is geïnspireerd op de glazen huizen en paviljoenen van de grote architecten Mies Van Der Rohe en Johnson. Dit glazen huis in Montecito, Californië is een herwerkte moderne versie maar steunt op de principes van de klassiekers. Om de moderne look te versterken is het huis gevuld met typische moderne meubelstukken. Het heeft 6 jaar geduurd om dit pareltje te bouwen.

Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis

Steve Hermann glazen huis Steve Hermann glazen huis