Dit is de perfecte combinatie van auto design en IT design. De perfecte symbiose van de Brabus Mercedes S600 en allerlei Mac snufjes. Dit sterk staaltje van autotechniek bereikt een topsnelheid van 340km/h en is een echt rijdend luxebureau.

Centraal in deze wagen zit een mac mini vervat in een speciaal daarvoor ontworpen schuif. Achteraan zitten er 2 ipads ingewerkt die niet alleen zorgen voor films en muziek maar die ook zorgen voor de navigatie, radio en telefoon functies van de S600. Muziek krijg je ook via de 64gb Ipod touch die achteraan aanwezig is.

Natuurlijk is de Brabus voorzien van het snelste mobiel internet, een volledig entertainment systeem met verschillende schermen. De tafeltjes zijn ook perfect op maat gemaakt voor een ipad en het bijbehorend bluetooth keyboard. Natuurlijk kan je allerlei USB apparaten aankoppelen in de voorzien hub, zoals een externe harde schijf, printer of webcam voor een videoconference op de autosnelweg.

Het water komt me in de mond bij het zien van al dit moois.

Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar Brabus Apple supercar