Het is zover! De 60ste editie van de IKEA catalogus is in aantocht! Er zullen er dit jaar 197 miljoen exemplaren gedrukt worden in 61 verschillende edities en 29 talen. In het totaal wordt de catalogus door 400 miljoen mensen in 41 landen gelezen. De catalogus zal worden geprint in België en Luxemburg op 3.700.000 exemplaren, waarvan 1.950.000 in het Nederlands en 1.750.000 in het Frans. Dit staat voor 80% van de Belgische en Luxemburgse gezinnen.

Ikea catalogus 2011

Meer dan ooit ligt in de nieuwe IKEA catalogus de nadruk op het feit dat het een bron van inspiratie wil zijn voor de dagelijkse noden en dromen van onze klant: Hoe hou je dingen bij die je graag hebt? Achter elk voorwerp zit er een verhaal – verhalen die van een huis een thuis maken. Doorheen alle oplossingen die worden voorgesteld in de catalogus, wordt ook het assortiment getoond.

De IKEA catalogus op je iPhone!

Er is nu ook een iPhone applicatie van de IKEA catalogus. Hiermee kan je de IKEA catalogus downloaden op je iPhone (59MB) en hem doorbladeren waar je ook bent, zonder dat je de papieren versie hoeft mee te sleuren.

Je kan de Ikea app voor iPhone hier downloaden

Ikea catalogus 2011 Ikea catalogus 2011