Om het gouden 50-jarige bestaan van het design huis in te zetten, doet Roche Bobois dienst op de design talenten van Jean Paul Gaultier om hun nieuwe collectie te ontwerpen. Zo heeft hij een van de meest iconische meubelstukken van het huis, de Mah Jong sofa van Duits ontwerper Hans Hopfer, een opfrisser gegeven. Hij heeft het modulaire aspect behouden maar de bekleding is aangepast aan een van Gaultier’s meest bekende en favoriete designpatronen, het matrozenmotief. Andere stukken uit zijn collectie zijn kasten, schermen, kussens en nog veel meer.

Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois