Mini is altijd synoniem geweest met design en heeft ongetwijfeld een hoge ‘cool’ factor. De nieuwste telg van het Mini gezin doet die status alle eer aan ‘and then some’. De nieuwe Mini is nog compacter dan zijn voorgangers, het is namelijk een scooter geworden. De Mini Scooter E.

Deze blitse elektrische scooter werd ontworpen door de BMW design director Adrian Van Hooydonk en zijn team. Belangrijk voor hen was dat dit van bij het begin een zero emissie project moest zijn. Technologisch is de scooter zeker met zijn tijd mee, er is een uitsparing gemaakt voor smartphones, die dan nog eens kunnen dienst doen als Start/Stop systeem en als GPS. Het zal je zelfs kunnen verwittigen als er andere Mini Scooters in jouw buurt rondrijden. Om te beginnen zullen 3 modellen worden gelanceerd.

Mini Scooter E Mini Scooter E Mini Scooter E Mini Scooter E Mini Scooter E Mini Scooter E Mini Scooter E Mini Scooter E