Dit appartementje van 46 vierkante meter is zo goed ingedeeld en opgebouwd dat je het nooit zou verwachten dat het maar 46m² is. Elke centimeter is goed benut zonder dat het volgestouwd is. De trap treden doen dubbel dienst als opbergruimte, wat hun negatieve ruimte ideaal benut. De slaapkamer en living voelen niet bedrukkend aan en de keuken is klein maar knus. De hele woning voelt ooklicht en luchtig aan. Een zeer geslaagd project als je het mij vraagt.

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur

klein appartement interieur