Het inrichten van deze penthouse was geen gemakkelijke taak voor de Spaanse architect Héctor Ruiz-Velázquez. Het grootste struikelblok was naast zijn aparte vorm, het feit dat er maar 60 vierkante meter was om mee te werken. Maar het resultaat is een open en ruim aanvoelende witte loft. Naar mijn mening een van de mooiste voorbeelden van wit wonen. De rijke zwarte details zorgen voor een diepte effect, terwijl de golvende wanden en plafonds een vals perspectief geven wat maakt dat de woning ruimer aanvoelt. Het grote voordeel van deze penthouse is de grote buitenruimte die zorgt voor een perfecte binnen/buiten woonbeleving.

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez

Ruis-Maasburg Penthouse door Héctor Ruiz-Velázquez