Ik ben zeker een groot liefhebber van moderne ‘meubel’stukken, zelfs als dat een toilet is. Begrijp me niet verkeerd de nieuwe toilet, van Kohler, de “Numi” is een mooi staaltje van modern design. Maar in plaats van enkel bij design te blijven zijn ze bij Kohler iets te ver gegaan met de extra functies. Zijn we zo lui geworden dat we een afstandsbediening nodig hebben om de bril omhoog te doen ?

Numi design toilet

Numi design toilet

Numi design toilet

Numi design toilet

Een toilet mag mooi zijn, maar dat er verlichting in zit en muziek uit komt, daar heb ik toch mijn twijfels bij. Hoe dan ook de toilet zal waarschijnlijk bij de techgeeks en techno-designliefhebbers een publiek vinden.

Numi design toilet

Numi design toilet

Numi design toilet

Numi design toilet

Numi design toilet

Numi design toilet

Numi design toilet

Numi design toilet

Het marketing bureau had misschien ook een beetje beter moeten nadenken over de advertenties… een toilet in een glazen badkamer zodat al je buren je ‘s morgens op de pot kunnen zien zitten, is misschien toch niet waar de meesten zitten op te wachten. Och ja misschien is er wel een rookgordijn-functie aanwezig die dat oplost.

Numi design toilet

Numi design toilet

Numi design toilet

Met €5000 kan je wel leukere design dingen kopen dan een muzikaal verlicht toilet.