Bis is al sinds meer dan twee decennia de grootste en belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen, maar doet er voor haar 23ste editie nog een schepje bovenop! Van 8 tot 16 oktober worden voor het eerst àlle hallen van Flanders expo ingenomen door meer dan 480 exposanten die hun producten en diensten zullen voorstellen aan ruim 80.000 bezoekers.

Bis Beurs Gent

Iedereen met plannen om te kopen, bouwen of verbouwen, zou bis eigenlijk moeten bezoeken. Je vindt er werkelijk alle bouwmaterialen: bakstenen, hout, parket, trappen, deuren, ramen, vloeren, isolatie … Daarnaast vanzelfsprekend ook alle toestellen en inrichtingen voor de badkamer, de keuken de elektrische installatie of het domoticasysteem, zonnepanelen, warmtepompen … Voor een volledige lijst: kijk even op www.bisbeurs.be (en tijdens de beurs ook in de catalogus).

Bis 2011 biedt de bezoekers ook weer gratis, concreet en persoonlijk advies van bouwprofessionals. Iets wat door het jaarlijks toenemend aantal regeltjes en verplichtingen en de snelle technische evolutie in de bouw, steeds belangrijker wordt.

Bis Beurs Gent

De belangrijkste nieuwigheid op bis dit jaar is dat de oppervlakte van de beurs nog met 20% vergroot: voor het eerst wordt ook de enorme hal 8 opengesteld. En die zal volledig in het teken staan van hét hot item van deze tijd: ENERGIE!

Ook dit jaar kan je via de website op voorhand je tickets voor een bezoek aan de beurs bestellen: www.bisbeurs.be.

Praktisch

Data:
van zaterdag 8 oktober tot zondag 16 oktober 2011

Plaats:
Flanders expo, alle hallen

Openingsuren:
weekdagen: van 13 tot 19 uur
weekend: van 10 tot 19 uur
vrijdag 14 oktober: van 13 tot 23 uur (de Nacht van bis)

Toegangsprijs:
volwassenen: € 10
kinderen tot 16 jaar gratis (indien vergezeld van ouders)

Bis Beurs GentBis Beurs Gent

Bis Beurs GentBis Beurs Gent